Passa al contingut principal

Els de tercer a l’Aquàrium

   El passat dijous 6 d’octubre, els alumnes de tercer vam fer una sortida a l’Aquàrium de Barcelona. Des del començament del curs, a l’assignatura de Medi, hem estat treballant els animals. Així vam poder aprofitar aquesta sortida per consolidar el que havíem après a l’escola i poder aprendre moltes coses noves.
    La sortida va anar d’allò més bé! El viatge en autocar se’ns va fer curt, vam esmorzar abans d’entrar i a la porta d’entrada ens esperaven la Sílvia i la Natàlia, que serien les nostres guies durant tot el matí. Elles van ser les que ens van deixar bocabadats explicant-nos moltíssimes curiositats sobre diferents peixos, per què són d’una manera o d’una altra, on viuen... què apassionant és el fons del mar!
    Més tard, vam anar a una aula a fer un taller, on vam repassar tot el que havíem fet, vam dibuixar diferents peixos dissecats i fins i tot vam poder veure les parts d’un peix, al natural. Quina gana ens va entrar!!
    Quan vam acabar el taller, vam anar a veure els que faltaven: els pingüins!. Vam riure i gaudir tant  amb les seves peripècies, que fins i tot se’ns va oblidar que havíem de dinar!.
    Per acabar vam sortir cap a un parc, a prop del mar, on després de dinar vam poder jugar una bona estona i finalment vam tornar a Sabadell.

                  

Comentaris