Passa al contingut principal

CERTAMEN NACIONAL INFANTIL I JUVENIL DE LECTURA EN VEU ALTA

Ahir  24 d’abril, la Noelia Ramírez  va participar al  VIII CERTAMEN NACIONAL DE  LECTURA EN VEU ALTA. Aquest està organitzat per  Enciclopèdia Catalana. Al llarg d’aquesta setmana hi participaran  dues-centes vuitanta escoles d’arreu de Catalunya.
A l’acte, que va tenir lloc al CAIXA FORUM DE BARCELONA,  la Noelia va sortir escollida com a única representant de cicle mitjà de tots els nens i nenes que hi van participar.
Des de l’escola, els alumnes de cicle mitjà van estar entrenant-se en la lectura en veu alta durant el primer i el segon trimestre. Van realitzar una sèrie d’exercicis que  els van motivar per llegir cada dia millor.
Després de molt practicar, es va fer una selecció per classes dels millors lectors. Es va tenir en compte la pronunciació i l'expressivitat. Va sortir un alumne de cada classe. Tots els finalistes ho van fer molt bé, i els felicitem. Ja ens hauria agradat poder tenir més d’un representant...  però només hi podia anar un alumne!
A finals del 2n trimestre, i davant d’un grup de professors i professores representants dels diferents cicles de la nostra escola es va escollir la representant del CERTAMEN.
Ara estem pendents de les semifinals. Li desitgem moltíssima sort!
Endavant amb la lectura!


Comentaris