Passa al contingut principal

Descrivim animals extraordinaris!

 Els nens de tercer han imaginat animals amb característiques extraordinàries i els han descrit.

TAUROTORTUCOCOTIGRE 
 
Aquest animal quan el veus penses que és una barreja d'animals. Té el cap d'un tauró, la closca d'una tortuga, les potes d'un tigre i la cua d'un cocodril. Els taurotortucocotigres són depredadors. Tenen brànquies però són animals de terra que pugen als arbres i es tiren sobre les preses per poder menjar-se-les.
 
JOEL TRAPERO
 
LA GALLINA
 
Quan s'espanta, les seves plomes són del color de l'arc iris. Quan és valenta, les té ovalades.
Les ales són caminadores i ràpides al mateix temps. Les potes són molt llargues perquè així els seus rivals no la poden atrapar. El bec és arrodonit i llarg per poder menjar.
Quan està tranquil·la el seu cos és ondulat però quan es posa nerviosa és punxegut.
Els seus ous són daurats i a vegades de xocolata.
 
LAIA CASTILLO
 
EL GOS VOLADOR
 
El gos volador és un gos que no és normal. És de color blau com el cel i té la cua molt curta. En canvi, les seves orelles són molt llargues i les utilitza per volar i menjar una cosa molt rara. És com un estofat de formatge i tomàquet.
 
LUCIA GINES
 
RATPENAT MARÍ
 
Aquest ratpenat sembla a primera vista un ratpenat qualsevol però si el veus de ben a prop el ratpenat té el nas com un ocell, té aletes per nedar, el cos com un tauró i el pèl molt pelut. Fa ous de xocolata. És omnívor, perquè menja carn i vegetals i té el cap pop i cocodril.
 
SERGIO CHINCHON
 
L'ELEFANT VOLADOR
 
Jo tinc un amic que és un elefant molt diferent als altres. Si el mires de lluny sembla un elefant com els altres. Però si t'hi apropes veus que té les orelles una mica més grans que els altres elefants. Aquestes orelles grans són per volar!!! És un elefant volador. Si l'elefant et deixa, pots pujar sobre d'ell i volar tu també. Si li dones molta palla estira les orelles, les fa bategar i s'enlaira cap al cel. Aleshores aterra en un lloc on pot menjar.
 
LIDIA JIMENEZ
 
LA GALLINA
 
Sembla una gallina però no és normal. Quan s'enfada mesura dos metres. Quan està trista les seves llàgrimes omplen un estany. Quan està contenta el seu somriure il·lumina la terra. Quan està seriosa els seus ulls intimiden tothom. I quan està en forma, pot donar la volta al món en un segon. I així és la super gallina.
 
FERRAN AMARO 
 


Comentaris