Passa al contingut principal

Manualitats pel dia de la mare

El dia de la mare és aquest diumenge i és hora d’anar pensant en el detallet que tindrem amb ella aquest any per a demostrar-li tot el nostre amor. 
Caixa sorpresa
Una caixa sorpresa és d’allò més emocionant que es pot regalar. Aconsegueix una caixa de la mida que vulguis i emplena-la amb tot allò que et recordi a la teva mare i que sàpigues que li encanta: llaminadures o bombons, pel·lícules, cartes, flors, el seu llibre preferit, fotos de la seva infància i fotos teves… et convidem a usar la imaginació.
somdocents-manualitats-dia-de-la-mare-caixa-sorpresa
L’arbre de l’amor
Si sou més de manualitats, aquest és el vostre regal! L’arbre de l’amor és molt senzill de fer: només es necessita cartolina. El tronc el faràs amb el palmell de la teva mà i després faltarà retallar cors de diferents colors i els enganxarem a les branques de l’arbre (que en realitat són els ditets). Finalment, podràs deixar un missatge en cadascun dels cors o una nota personalitzada a la base de l’arbre.
somdocents-manualitats-dia-de-la-mare-arbre-amor
Diploma a la millor mare
Si ja no saps com dir-li a la vostra mare que és la millor, aquesta és una opció original: digues-li-ho amb un diploma! Ho pots fer amb goma eva, cartró, cartolina o paper plastificat posteriorment, usant la teva creativitat per a fer-ho el més bonic possible. Pots utilitzar aquesta plantilla per inspirar-te o fer-la des de 0 completament diferent i original.
somdocents-manualitats-dia-de-la-mare-diploma
Targeta
Per fer-la es necessita papers de colors, forro transparent per a llibres, cartolina i cola de barra.
Es tracta que s'esquinci el paper en trossos petits i enganxar-lo al forro, després es posa un altre tros de forro a sobre (com un entrepà).

Després es doblega una cartolina per la meitat i es talla una forma de cor. El forro s'enganxa al mig.
icanteachmychild

Collaret

 Es necessita boletes de fusta foradades i tapa-punts o teixit tallat en forma de tira.

hartandsew

Porta flor

Aquí només es necessita una foto del peque i una flor. Es retalla un forat on queda la mà i es possa la flor.
Pinterest


Obra d'art 
En aquesta manualitat es talla la paraula mama en un full i es col·loca sobre un altre full. Es pinta el full i després es treu el full retallat que haurà servit de màscara.
theeducatorsspinonit



Ornament amb pasta a la sal

Per fer pasta a la sal es necessita 4 tasses de farina per 1 de sal. Es barreja amb aigua fins a fer una massa que no s'enganxi a les mans. S'aplana la massa i es talla se li dóna la forma que es vulgui.

nestofposies-blog


Espelmes pintades

Per estampar les espelmes s'ha de pintar en paper de forn amb retoladors Sharpie i s'enrotlla sobre l'espelma. Després s'escalfa el dibuix amb un assecador de cabell i es queda marcat a l'espelma.

I recordeu: el dia de la mare és cada dia, tot moment és bo per a recordar-li quant l’estimeu.

Comentaris